Νονοί του παιδιού της Meghan Markle και του Harry το ζεύγος Clooney-Amal;

Νονοί του παιδιού της Meghan Markle και του Harry το ζεύγος Clooney-Amal;

Το ζευγάρι George Clooney και Amal Alamuddin φαίνεται ότι έχουν επιλέξει ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για να γίνουν νονοί του παιδιού που θα αποκτήσουν τους επόμενους μήνες.

Η Amal είναι επί χρόνια φίλη της Meghan ενώ συχνές είναι οι κοινωνικές επαφές των ζευγαριών καθώς και οι σύζυγοι των δύο κυριών έχουν γίνει φίλοι.

Χαρακτηριστική της στενής σχέσης των δύο ζευγαριών είναι η επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην πολυτελή έπαυλη του Clooney στη λίμνη Κόμο μετά το γάμο τους όπου, μάλιστα, πήραν και «ταχύρρυθμα μαθήματα» ως μελλοντικοί γονείς αφού συνάντησαν τα δίδυμα του ζεύγους.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο διάσημο ζευγάρι είπε στην Daily Mail ότι ο George Clooney “έχει ήδη μοιραστεί με αρκετούς ανθρώπους το προαίσθημα του ότι θα είναι ανάμεσα στους νονούς του παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους”.

Τον επόμενο μήνα ο Clooney και η Alamuddin θα υποδεχθούν τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan σε εορταστικό δείπνο στο σπίτι τους στο Λονδίνο, στο οποίο έχουν προσκληθεί αρκετοί διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους ο Barack και Michelle Obama.