Νοικιάζεται η θρυλική σουίτα της Coco Chanel

Νοικιάζεται η θρυλική σουίτα της Coco Chanel

Η Coco Chanel είχε κάνει το ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού δεύτερο σπίτι της, παινεύοντας συχνά την πολυτέλεια και την φινέτσα του, οι οποίες την είχαν «μαγέψει».

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η θρυλική σχεδιάστρια κοιμόταν στο ξενοδοχείο, που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι της, στο οποίο πήγαινε όταν ξυπνούσε. Μάλιστα, ένας φύλακας του ξενοδοχείου ειδοποιούσε πάντα ότι «η κυρία έρχεται», προκειμένου να προλάβουν να ψεκάσουν την εσωτερική σκάλα με άρωμα Chanel No 5.

«Το Ritz είναι το σπίτι μου», είχε πει η ίδια σε κάποιους επισκέπτες οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι από την πολυτέλεια του κτιρίου, ενώ η Coco είχε μεταφέρει στη σουίτα της μία… μικρή περιουσία, όπως πίνακες, καθρέφτες και προσωπικά της αντικείμενα.

Μάλιστα, ο θρύλος λέει πως πίσω από την πόρτα της σουίτας 302 με θέα την Place Vendome, η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε το μπουκάλι του Chanel No5 ενώ εκεί έφτιαχνε και τα αθάνατα σχέδιά της.

Μετά από ανακαίνιση που έγινε πρόσφατα, η σουίτα που τόσο πολύ λάτρεψε η Coco είναι στη διάθεση του καθενός, «μαγεύοντας» με την τέλεια αναλογία λευκού-μαύρου, αλλά και τις ασημένιες και χρυσές «πινελιές».

Όσο για την τιμή;
Κοστίζει 18.000 ευρώ την βραδιά και… όλα θα είναι αριστοκρατικά!

Πηγή: peoplegreece.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.