Ναταλία Γερμανού: «Αν κάνεις καριέρα αλλάζοντας κρεβάτια αφεντικών…»

Ναταλία Γερμανού: «Αν κάνεις καριέρα αλλάζοντας κρεβάτια αφεντικών…»

Βρίσκεται πολλά χρόνια στην τηλεόραση και μπορεί να έκανε λάθη στην καριέρα της αλλά έχει πάθει και έχει μάθει από αυτά. Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγορά και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν είναι έτοιμη για την μάχη της τηλεθέασης καθώς θα βρεθεί απέναντι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δηλωσε: «Εγώ τέτοιες λέξεις όπως «μάχη» δεν τις πολυχρησιμοποιώ και δεν τις ασπάζομαι, αν θέλεις. Η τηλεθέαση δεν θα κριθεί μόνο μεταξύ μας, γιατί θα είναι σαν να λέμε ότι εκείνη την ώρα τα υπόλοιπα κανάλια θα έχουν «μαύρο». Σήμερα η τηλεόραση έχει τόσες πολλές επιλογές, έχει την ζώνη με τα κινούμενα σχέδια στο Star, την ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ, τις επαναλήψεις σε Mega και Ant1, κι εμάς τις δύο. Η «ψαλίδα» επομένως θα είναι μεγάλη. Έτυχε αυτή την χρονιά να είμαι απέναντι από την Κωνσταντίνα και τον Παύλο Σταματόπουλο, και οι δύο παλιοί μου συνεργάτες. Συμβαίνουν αυτά στη δική μας την δουλειά», ενώ στη συνεχεία πρόσθεσε:

«Όπως της φερθείς θα σου φερθεί η τηλεόραση. Αν κάνεις την καριέρα σου πατώντας επί πτωμάτων, κάποια στιγμή θα πατήσουν και στο δικό σου πτώμα. Κι αν κάνεις καριέρα αλλάζοντας κρεβάτια αφεντικών και συνεργατών, τότε μια μέρα τη δική σου θέση θα στη φάει κάποια νεότερη κι ομορφότερη που θα κοιμηθεί μαζί τους. Ό,τι δίνεις παίρνεις στην τηλεόραση, δεν συγχωρεί τίποτα».

Κάνοντας στην άκρη την τηλεόραση και μιλώντας για τη συγγραφή βιβλίων εξηγεί σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Κανονικά έπρεπε να έχω παραδώσει στις «Εκδόσεις Ψυχογιός» το δεύτερο βιβλίο μου πέρσι τον Μάρτιο, οπότε έχασα το deadline. Μετά έπρεπε να το βγάλω αυτό το καλοκαίρι, αλλά ούτε τώρα το παρέδωσα…Δεν έχω άλλη δικαιολογία, πρέπει να το ολοκληρώσω και το δώσω αυτό το βιβλίο. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να γράφω ένα βιβλίο για την τηλεόραση, έτσι όπως την έχω ζήσει εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο χώρο. Θα γράψω βιβλίο για την τηλεόραση και μετά θα εξαφανιστώ στο Μπαλί, γιατί πρέπει να πω αλήθειες (γέλια).Δεν θα γράψω κακίες, θα είναι χιουμοριστικό, αλλά θα έχει αλήθειες».