Νανά Παλαιτσάκη: «Εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω»

Νανά Παλαιτσάκη: «Εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω»

Πρόκειται για μία από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες, που προσδίδει ξεχωριστή αίγλη στις εκπομπές που λαμβάνει μέρος. Όπως είναι γνωστό εδώ και 10 χρόνια η Νανά Παλαιτσάκη δίνει τη δική της μάχη με απόλυτη αξιοπρέπεια.

Λίγες ημέρες μετά την νοσηλεία της στο Ερρίκος Ντυνάν, μίλησε στην εφημερίδα Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη για τη νέα της περιπέτεια.

«Είχα μια υποτροπή πριν από μερικές μέρες. Είχε πήξει το αίμα μου. Μου έκαναν μαγνητική τομογραφία και εντόπισαν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Με έβαλαν στα επείγοντα με ανεύρυσμα εγκεφάλου και στη συνέχεια στην προ-εντατική μονάδα. Έπειτα από τα δύο πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα δεν έσπασε ο θρόμβος, αλλά τα αγγεία έχουν ξεχειλώσει πέντε φορές περισσότερο από το κανονικό. Ήδη μου έχει σπάσει ένας θρόμβος στην κοιλιά και ένας στο χέρι, γιατί αυτή η μετάλλαξη κρυσταλλοποιεί το αίμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά συγκλονίζοντας με τη νέα της περιπέτεια.

Η Νανά Παλαιτσάκη εδώ και 10 χρόνια βρίσκεται σε μία «μετάλλαξη νωτιαίου μυελού, μια ασθένεια σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς». Όπως αναφέρει, πηγαίνει κάθε μήνα στο νοσοκομείο, όπου της κάνουν συνεχώς αφαιμάξεις και της βάζουν αντιπηκτική και θρομβολυτική θεραπεία.

Ωστόσο τα λόγια της προκαλούν έντονη αίσθηση, καθώς εξομολογείται: «Αντιλήφθηκα ότι για έναν λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω. Ήθελα να αυτοκτονήσω και δεν είχα δώσει καμία σημασία στον εαυτό μου. Όλο το καλοκαίρι που έμεινα και έκανα εκπομπές καθημερινά τρεισήμισι ώρες και πήγαινα την Παρασκευή και μου άδειαζαν αίμα από τη φλέβα του ποδιού με τη σύριγγα, όταν οι φλέβες μου δεν μπορούν πια να βγάλουν αίμα, αυτό είναι αυτοκτονία. Πραγματικά αυτή τη φορά έχω κατατρομάξει. Καταλαβαίνεις πόσο αυτοκτονικό ήταν αυτό που έκανα; Είχα μικρή πίεση 14 και πήγα στην εκπομπή αντί να πάω στο νοσοκομείο!

Αν με ρωτήσεις τώρα “γιατί το έκανες αυτό;”, δεν μπορώ να σου πω, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε λογική. Υπάρχουν πιο γρήγοροι τρόποι να αυτοκτονήσει κάποιος από αυτόν που διάλεξα εγώ. Το συνειδητοποίησα και τέλος. Έπαθα τέτοιο σοκ που δεν θέλω άλλο. Πρέπει να ασχοληθώ και να δω πώς θα ξανασταθώ στα πόδια μου».

Πηγη: peoplegreece.com