Νίνο Ξυπολιτάς: “Μη ζεις μέσα σε ψέματα! Λες ψέματα ότι είσαι…”

Νίνο Ξυπολιτάς: “Μη ζεις μέσα σε ψέματα! Λες ψέματα ότι είσαι…”

O Νίνο Ξυπολιτάς είναι αρκετά ενεργός στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, με τους followers του.

Μάλιστα, πολλές φορές μέσω των αναρτήσεων του γράφει για θέματα που τον απασχολούν και δίνει συμβουλές.

Στη τελευταία του ανάρτηση, ο Νίνο παρότρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην ζουν σε ένα ψέμα, αλλά να λένε τη δική τους αλήθεια, γράφοντας:

«Ήρεμα. Εάν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, νιώθεις καλά και με τους άλλους. Εάν δε νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, δε νιώθεις καλά με κανέναν.

Λες ψέματα ότι είσαι καλά, βρίσκεις δικαιολογίες για τα πάντα, και μένεις στην ίδια θέση για χρόνια. Αποδέξου αυτό που είσαι. Είσαι χαζός; Αποδέξου το. Είσαι υπερβολικά καλός; Αποδέξου το. Είσαι ψηλός, κοντός, χοντρός, λεπτός, πλούσιος, φτωχός, άσχημος, όμορφος, χωριάτης, οτιδήποτε.

Τα χεις κάνει σκατά όλα; Αποδέξου το. Είσαι υπερβολικά επιτυχημένος και σε έχει ταράξει η επιτυχία; Αποδέξου το. Είσαι πολύ μικρός, μεγάλος, τι είσαι; Είσαι ψεύτης; τι είσαι.. αποδέξου το. Οτιδήποτε κι αν είσαι, αποδέξου το. Πες το.

Και μετά θα σαι ήρεμος. Έτοιμος για όλα. Μη ζεις μέσα σε ψέματα. Ζήσε σε αλήθεια. Διώξε όλα τα τσουτσέκια από δίπλα σου. Καλύτερα μόνος παρά με κακή παρέα. (Το τελευταίο δεν είναι δικό μου). Καλημέρα κόσμε. ΝΞ.»!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.