Νίνο Ξυπολιτάς: «Επενδύω το 70% της ενέργειας μου από τότε μέχρι και σήμερα στο να…»

Νίνο Ξυπολιτάς: «Επενδύω το 70% της ενέργειας μου από τότε μέχρι και σήμερα στο να...»

Με νοσταλγική και εξομολογητική διάθεση, θέλησε να αναρτήσει μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίνο Ξυπολιτάς.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία από την περίοδο που συμμετείχε στο μουσικό talent show, «Fame Story» και έγραψε στην λεζάντα:

«Επενδύω το 70% της ενέργειας μου από τότε μέχρι και σήμερα στο να γίνω καλύτερος, να μείνω συγκεντρωμένος στα όνειρα μου, στο όραμά μου, στους στόχους που έχω για τον χρόνο που θα περάσω εδώ, ζωντανός και στο να βοηθάω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Το 30% της ενέργειας μου ήταν είναι και θα είναι συγκεντρωμένο στο, να δω τις φάτσες αυτών που δεν πίστευαν ποτέ ότι θα είμαι σήμερα εδώ, με 17 χρόνια δισκογραφία, πάρα πολλά τραγούδια που κράτησαν στο χρόνο, και στις ίδιες φάτσες που δεν πιστεύουν ότι μπορώ να κάνω πραγματικότητα αυτά που θέλω να κάνω από εδώ και πέρα, τα επόμενα 17 χρόνια. Και πάνω από όλα με την ίδια στάση ζωής.

Το αφήνω εδώ για τους ανθρώπους που δε ξέρουν τον λόγο που πρέπει να ξεκινήσουν από σήμερα να κάνουν καθημερινό αγώνα για τα όνειρά τους. ΥΓ: την στιγμή που μου είπε ο φωτογράφος τότε, γέλα λίγο, του είπα.. χαμογελάω. Δεν γελάω. Δεν υπάρχει κάτι αστείο εδώ πέρα. Εσύ κ γω είμαστε. Το ποιός ήτανε δεν το θυμάμαι. Αλλά είμαι σίγουρος ότι τη στιγμή που με φωτογράφιζε, μπήκε αυτόματα χωρίς να το θέλει στο 30%.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να φτάσω στη μέση του 2019 κτλ κτλ, και να δηλώσω.. ότι μόλις ξεκίνησα!!! Αυτό ήτανε μόνο η αρχή!!! Έχει κι άλλο η «ταινία». Κόσμε, πάρε δύναμη και μοίρασε το σε 70/30. Σε λίγο καιρό, θα βοηθήσω ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν ότι έχουν «κάτι» να δώσουν στον κόσμο. Σε διάφορους τομείς. Συντονιστείτε. ΝΧ».