Νίκος Χατζηνικολάου το «καρφί» στον Αρναούτογλου στην εκπομπή του Κωστόπουλου

Νίκος Χατζηνικολάου το «καρφί» στον Αρναούτογλου στην εκπομπή του Κωστόπουλου

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως καλεσμένος, ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» και, μεταξύ άλλων, ξάφνιασε με την αιχμή που άφησε για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο στούντιο, ο δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στο σκηνικό του Πέτρου Κωστόπουλου, που φαίνεται η Ακρόπολη και όχι η Νέα Υόρκη, που απεικονίζεται στο background του πλατό του «The 2Night Show».

«Επιτέλους είμαι σε μια εκπομπή, όπου βλέπω την Αθήνα από πίσω και όχι τη Νέα Υόρκη. Διότι έχω σαλτάρει. Έχουμε τρελαθεί τελείως. Η τηλεόραση δεν ανακαλύφθηκε στην Ελλάδα. Καλό είναι, κάποια concept που είναι πετυχημένα στο εξωτερικό, να τα αντιγράφουμε, αρκεί να το κάνουμε καλά. Αλλά να αντιγράφουμε και το σκηνικό πίσω… Ρε μεγάλε, δεν ζεις στη Νέα Υόρκη, ζεις στην Αθήνα και η Ακρόπολη είναι ότι ωραιότερο σαν τηλεοπτική εικόνα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω πίσω σου την Αθήνα και την Ακρόπολη και όχι τη Νέα Υόρκη ή το Los Angeles ή το Σικάγο», είπε χαρακτηριστικά.