Νίκος Χατζηνικολάου: Απαντά για το αν έχει μιλήσει για μεταγραφή σε άλλο κανάλι

Νίκος Χατζηνικολάου: Απαντά για το αν έχει μιλήσει για μεταγραφή σε άλλο κανάλι

Μετά τη δήλωση του ότι δεν θα συνεχίσει στο Star channel, λόγο των εξελίξεων με τις τηλεοπτικές άδειες, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίκο Χατζηνικολάου να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μετακίνησή του σε νέο κανάλι.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM:

«Επειδή πολλοί από εσάς με ρωτάτε αν θα πάω σε κανάλι, σε ποιο κανάλι θα πάω και διάφορα τέτοια… Αυτό που είπα είναι αυτό στο οποίο με οδήγησε η απόφαση να μη δοθεί άδεια στο κανάλι στο οποίο εργάζομαι και το οποίο κανάλι μου είπε “κάνε την εκπομπή σου”. Πώς θα γίνει όμως; Η εκπομπή μου ξεκινάει συνήθως πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Να ξεκινήσω εκπομπή τον Οκτώβριο και να τελειώσει το Νοέμβριο;

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, απολύτως με κανέναν. Μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε γιατί με βάση αυτά που διαβάζετε, εγώ θα έπρεπε από προχθές να βρίσκομαι νυχθημερόν σε  κανάλια και να διαπραγματεύομαι. (…) Η ευχή μου είναι να μείνει ανοιχτό το Star και να συνεχίσω εκεί. Αυτή είναι η ευχή μου αλλά δε μπορώ να συνεχίσω εκεί πριν να υπάρξουν οι δικαστικές αποφάσεις που θα κρίνουν τα πάντα σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο».