Νίκος Χαρδαλιάς: «Να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα…»

Νίκος Χαρδαλιάς: «Να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα…»

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Νίκος Χαρδαλιάς, αποχαιρέτησε την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, που έκανε στο Υπουργείο Υγείας, από κοινού με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο μήνυμά του έγραψε, μεταξύ άλλων, πως έκλεισε ένας κύκλος, διαβεβαίωσε ωστόσο πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Σωτήρης Τσιόδρας θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά «πίσω από τις κάμερες των 18:00».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

Σήμερα, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης. Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα!

Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας.

Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.🇬🇷 Συνεχίζουμε…

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα