Νίκος Ρογκάκος – Παναγιώτης Στάθης: Οι “Πρωινοί Τύποι” επιστρέφουν σε νέα ώρα

Νίκος Ρογκάκος - Παναγιώτης Στάθης: Οι "Πρωινοί Τύποι" επιστρέφουν σε νέα ώρα

«ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ»
ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΟΓΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΘΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 06:30 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης γίνονται ακόμα πιο πρωινοί φέτος!

Από αύριο, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, οι «Πρωινοί Τύποι» έρχονται μισή ώρα νωρίτερα στον ΑΝΤ1, στις 06:30, για να μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Με άποψη και χιούμορ, οι «Πρωινοί Τύποι» ακολουθούν με αισιόδοξη ματιά τα βήματα της ειδησεογραφίας, συνθέτουν το ενημερωτικό παζλ του Σαββατοκύριακου, καταγράφουν τα προβλήματα αναζητώντας λύσεις και δίνουν βήμα στους ειδικούς για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.

Με οδηγό την επικαιρότητα και την ανάγκη των τηλεθεατών για άμεση και αντικειμενική ενημέρωση, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης βάζουν σε πρώτο πλάνο όλες τις ειδήσεις από την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία, τα Διεθνή, τον Αθλητισμό, αλλά και την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές πληροφορίες, συνεντεύξεις, αλλά και σημαντικοί καλεσμένοι σε μία εκπομπή που κλείνει το μάτι στην ενημέρωση του Σαββατοκύριακου.

«Πρωινοί Τύποι». Πρεμιέρα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 06:30. Παρουσιάζουν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης.

#PrwinoiTypoi

https://www.antenna.gr/prwinoitypoi

Συντελεστές:
Αρχισυνταξία: Γιώργος Κούσουλας