Νίκος Πουρσανίδης: Ήταν σοκ για μένα…..

Νίκος Πουρσανίδης: Ήταν σοκ για μένα.....

Ο Νίκος Πουρσανίδης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη  στο περιοδικό MYtv και τη Μάρα Σαρρή και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποφάσισε να πάει στην Αγγλία για ένα καλύτερο μέλλον. Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενε, με αποτέλεσμα ν’ απογοητευτεί, αλλά τα πράγματα άλλαξαν και τώρα βρίσκεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία και κάνει κάστινγκ.

Έφυγες για την Αγγλία με τη σύζυγο σου σε μια καλή, επαγγελματικά, περίοδο για σένα. Όταν δυσκολεύτηκες να βρεις δουλειά εκεί, απογοητεύτηκες;

«Ναι, απογοητεύτηκα στην αρχή. Ουσιαστικά, έφυγα από την Ελλάδα σε μια περίοδο που πήγαινα πολύ καλά και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Τώρα, ύστερα από καιρό που τα σκέφτομαι, λέω ότι ίσως κακώς ήμουν τότε απογοητευμένος. Βρήκα γρήγορα ατζέντη και άρχισα να πηγαίνω σε κάστινγκ. Απλώς ήταν σοκ για μένα το εξής: Στην Ελλάδα δούλευα πάνω από 15 ώρες και εκεί, ξαφνικά, δεν γινόταν τίποτα. Όταν έμαθα πως θα είμαι στην ταινία του Φρίαρς, ήμουν στην Ελλάδα. Την επόμενη μέρα πετούσα για Αγγλία και ήμουν τόσο χαρούμενος, που νόμιζα ότι θα πέσει το αεροπλάνο. Έλεγα «δεν γίνεται να μου συμβαίνει»!»

Θα έφευγες ξανά με την ίδια ευκολία;

«Τώρα που έχουμε ένα παιδί, θα έφευγα μόνο αν είχα δουλειά. Έχω φτιάξει, πια, τις συνθήκες έτσι, ώστε να μπορώ να πηγαίνω σε κάσπνγκ, χωρίς να χρειάζεται να μένω εκεί. Τη Δευτέρα πάω για μια δουλειά στο Λονδίνο για μία μέρα και θα επιστρέψω. ‘Έκανα κάστινγκ και την προηγούμενη εβδομάδα για δύο σειρές, το «Narcos» και το «Fargo».

Αν βρεις μια μόνιμη δουλειά εκεί;

«Θα πήγαινα με πάρα πολλή χαρά»