Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ήταν μία τεράστια υπερβολή – Δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ήταν μία τεράστια υπερβολή - Δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι κάποιοι συνέδεσαν τον ρόλο του στην σειρά «Τατουάζ» με τον serial killer της Κύπρου.

«Ήταν μία τεράστια υπερβολή και δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό! Από πού κι ως πού να εμπνεύστηκε, όπως είπαν κάποιοι, ο serial killer της Κύπρου, από τον «Ορφέα» και να πήρε στοιχεία από αυτόν; Αφού αυτά τα έκανε δύο και τρία χρόνια πριν καν προβληθεί η σειρά! Ανοησίες και δεν δίνω βάση πλέον. Το τόσο, έγινε τόσο…», τόνισε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Νίκος αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στη νέα εβδομαδιαία σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το ΣΚΑΙ.

«Φέτος, θα είμαι στον ΣΚΑΪ, στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Όχι στις “8 λέξεις”, αλλά σε ένα άλλο σίριαλ εβδομαδιαίο, που δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα τον τίτλο. Θα παίζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Είναι μία ωραία σειρά όπου και πάλι υποδύομαι έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Κάπως περίεργο», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Όχι, δεν θα κάνω τον δολοφόνο. Αλλά ίσως τύχει να σκοτώσω. Όχι από μίσος, δεν θα έχει μένος ο ρόλος μου. Θα γίνουν πολλές συγκρούσεις. Όμως δεν θα έχει σχέση με τον Ορφέα του “Τατουάζ”».