Νίκος Μουτσινάς:«Χαστούκισαν τη μάνα μου μέσα στο φέρετρο και τραγουδούσαν Σφακιανάκη στην κηδεία»

Νίκος Μουτσινάς:«Χαστούκισαν τη μάνα μου μέσα στο φέρετρο και τραγουδούσαν Σφακιανάκη στην κηδεία»

Εχουμε ακούσει αρκετές φορές τον Νίκο Μουτσινά να μιλά για τον θάνατο της μητέρας του. Ο παρουσιαστής αφηγήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ψυχραιμία αλλά και με το χιούμορ που τον διακρίνει τα πρωτοφανή περιστατικά από την κηδεία της μητέρας του.

«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη από το σάκχαρο, πιο άσπρη και από τα λουλούδια, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια – της έδωσε τρεις σφαλιάρες- και η μάνα μου φυσικά… δεν είπε τίποτα. Μαζεύουμε τρελούς γύρω μας. Έφαγε τρία χαστούκια η μάνα μου, ο παπάς δεν είπε τίποτα φίλος της μάνας μου, έβγαλε και επικήδειο και την χαιρέτησε “αγαπημένο μου Φροσάκι”και λέω τι λέει ο παπάς…» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακόμα διηγήθηκε  γιατί άνοιξε το… καπάκι από το φέρετρο της μαμάς του όταν εμφανίστηκε η Ζωή Λάσκαρη, ενώ αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν άκουσε τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη κατά τη διάρκεια του ενταφιασμού.