Νίκος Μουρατίδης: Πληρώναμε τις υπόλοιπες χώρες για να μας δίνουν 12άρια στην Eurovision

Νίκος Μουρατίδης: Πληρώναμε τις υπόλοιπες χώρες για να μας δίνουν 12άρια στην Eurovision

Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και στον Μένιο Φουρθιώτη βγήκε  την Κυριακή 15 Μαΐου ο Νίκος Μουρατίδης και κατήγγειλε «πληρωμένα» 12άρια στην Eurovision.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του η ελληνική αποστολή στο παρελθόν είχε πληρώσει για να κερδίσει βαθμούς συγκεκριμένα από την Αγγλία. Συνέχισε λέγοντας «Μην ανοίξω το στόμα μου γι’ αυτά που συνέβαιναν παλιά στην Eurovision. Εννοώ τον χορό των εκατομμυρίων που ξοδεύονταν και τον χορό των μιζών που δινόντουσαν για να παίρνει η Ελλάδα τα 12άρια. Πληρώναμε τις υπόλοιπες χώρες για να μας δίνουν 12άρια, αυτό εννοώ. Θυμάμαι ένα 12άρι που μας έδωσε η Αγγλία κάποτε, ξέρω πολύ καλά πώς το πήραμε και τι λαμογιά έγινε».

Τις δηλώσεις του σχολίασε η Ναταλία Γερμανού που έγραψε το τραγούδι «My Number One» το οποίο είχε αποσπάσει υψηλή βαθμολογία από όλες τις χώρες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

«Πήραμε 12άρι από την Αγγλία το 2005. Και στο “Shake Ιt” πήραμε. Εγώ δεν είχα δώσει λεφτά. Δεν ξέρω τι ξέρει ο Νίκος και τα λέει όλα αυτά. Ο Σάκης είχε κάνει τη μεγαλύτερη περιοδεία από όλους, προωθώντας το “Shake Ιt” και είχε βέβαια και μεγάλο χορηγό, ο οποίος πλήρωσε για την περιοδεία. Η Έλενα επίσης έκανε μια μεγάλη περιοδεία, όχι όπως του Σάκη. Αν το “Shake Ιt” επισκέφτηκε 19 χώρες, η Έλενα πήγε σε 11 χώρες και παρουσίασε το “My Νumber Οne”», είπε η οικοδέσποινα του NaMaste και κατέληξε προσθέτοντας: «Εγώ δεν γνωρίζω να μπορείς να πληρώσεις και πώς θα πληρώσεις τη χώρα; Πώς θα χρηματίσεις μια χώρα; Δεν υπήρχαν επιτροπές τότε, υπήρχε μόνο televoting».