Νίκος Κουρής: “Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε”

Νίκος Κουρής: "Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε"

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Νίκος Κουρής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Γεράσιμο Γεννατά και στο οποίο είχε σχολιάσει αρνητικά την θεατρική παράσταση «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά, στην οποία συμμετείχε ο Νίκος Κουρής, πριν από τρία χρόνια.

«Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά. Αρνούμαι να σχολιάσω. Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε-δεν μιλάω για τον Γεράσιμο Γεννατά, μιλάω γενικά-ο οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί ένα όνομα είναι ύποπτο. Να βγω εγώ στα media και να χρησιμοποιήσω το όνομά σου είναι από μόνο του, για τη δική μου ηθική, ύποπτο. Ποιος είμαι εγώ που χρησιμοποιώ το όνομά σου; Ποιος είσαι εσύ που κρίνεις;

Ένας ηθοποιός μπορεί να κρίνει έναν άλλον ηθοποιό, αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει στα media με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να τον κρίνει αν τον δει, μπορεί να τον κρίνει με τους φίλους του, μπορεί να μιλήσει γι’ αυτόν, να μάθει από αυτόν, αλλά δεν μπορείς να βγεις και να πεις “πως παίζεις έτσι ρε;”. Γιατί το κάνει μένα με ενδιαφέρει.

Εγώ πίσω από αυτό βλέπω κάτι άλλο. Βλέπω ότι εγώ βγαίνω στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας ένα όνομα. Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια κι έγινε επικαιρότητα μέσα από ένα άλλο όνομα. Αυτό εμένα μου φαίνεται ύποπτο. Αυτό μόνο λέω. Δε λέω τίποτα άλλο», είπε ο Νίκος Κουρής.