Νίκος Κοκλώνης: “Είναι πολύ νωρίς για να κοπεί το Τζόκερ”

Νίκος Κοκλώνης: "Είναι πολύ νωρίς για να κοπεί το Τζόκερ"

Μέσω skype εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού, ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον του τηλεπαιχνιδιού “Joker”, το οποίο παρουσιάζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Το Τζόκερ ξεκίνησε με την λογική ότι θα είναι ένα παιχνίδι απογευματινό το οποίο θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Αυτό μετά άλλαξε και πήγε μεσημέρι. Από τη Δευτέρα ξαναλλάζουν όλα. Δηλαδή θα πάει στις 2 η μόδα, το Style Me Up, θα ακολουθεί το Τζόκερ και μετά το Booth. Το Τζόκερ θα αλλάξει. Από την Δευτέρα θα έχουμε μπάντα, θα έχουμε τους Άνω Κάτω μαζί μας.

Μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη θα είναι και η Σοφία Βογιατζάκη για να είναι το ταίρι του πλέον! Έφτασε η ώρα να γίνει ταίρι με τον Αλέξη. Η αλήθεια είναι ότι το φορμάτ έχει κάποιους περιορισμούς. Παρ’ όλα αυτά ότι γίνεται για να αναβαθμίσει το περιεχόμενο και να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε με τη συγκεκριμένη ζώνη, που δεν έχει καμία σχέση με την απογευματινή.

Δεν είναι πολύ νωρίς για να κοβόταν; Δηλαδή ακόμα και να είχε κάποιος την πρόθεση να το κόψουμε, είτε το κανάλι είτε εγώ, θα έπρεπε να του δώσουμε λίγο χρόνο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, αν ρωτάτε τη γνώμη μου, δεν πολυπιστεύω στα τηλεπαιχνίδια. Απλά το συγκεκριμένο φορμάτ δεν έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό Τζόκερ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.