Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα στο ντουλάπι για να φάω»

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα στο ντουλάπι για να φάω»

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του και το επιχειρηματικό του παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος αναφέρθηκε στην επιλογή του να «αφήσει» τον επιχειρηματικό κόσμο, μετά από όσα είχαν συμβεί, λέγοντας:

«Δεν είμαι όπως ήμουν οικονομικά αλλά δεν με νοιάζει, είμαι ευτυχισμένος, είμαι ευτυχισμένος με τις εκπομπές. Όταν έγινε αυτό με την εταιρία μου έφυγαν όλοι από δίπλα μου. Σήμερα έχω πέντε φίλους και χίλιους γνωστούς. Βέβαια αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις κι εγώ έκανα πολλά. Εγώ μαθαίνω από τα λάθη μου, ήμουν λίγο ανώριμος όταν είχα βγει στους καλύτερους επιχειρηματίες του κόσμου, ήταν λίγο νωρίς, αν ερχόταν τώρα ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Μάλιστα ο παρουσιαστής εξήγησε πως φοβάται να βιώσει ξανά όλα όσα συνέβησαν εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Αναλυτικά, δήλωσε:

«Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα στο ντουλάπι για να φάω. Προτιμώ λίγα και καλά και συνετά όλα θα γίνουν. Φοβάμαι. Πιο πολύ από τα πουλιά φοβάμαι να κάνω κάτι γιατί ξέρω ότι θα πάει καλά, αλλά μετά αν πέσει πάλι; Δεν θέλω να αντιμετωπίσω ξανά αυτό που αντιμετώπισα τότε».