Νίκος Γκάνος: «Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα»

Νίκος Γκάνος: «Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντ1, «Καλοκαίρι μαζί στις 10» βρέθηκε ο Νίκος Γκάνος. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Namaste» και όπως είπε, πέρασε πολύ άσχημα.

«Πήγα και δεν μου άρεσε, πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα… Κατ’ αρχήν, ένιωθα άβολα να μιλάω γι’ άλλους τραγουδιστές, για καλλιτέχνες, στο πάνελ και να πρέπει να λέω μια “αρνητική γνώμη”. Στα πάνελ πρέπει κάποιος να είναι ο καλός, κάποιος ο κακός, κάποιος να είναι ο ουδέτερος. Κάποια στιγμή δεν μπορείς να είσαι μόνο ο καλός, πρέπει να πεις πιο πικάντικο. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε ο Νίκος.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο περιστατικό που για κάποιο λόγο ενώ μιλούσε στον “αέρα” της εκπομπής δεν τον έδειχναν οι κάμερες:

«Εκείνη τη μέρα στο γύρισμα ήμουν κανονικά στο πάνελ, στον καναπέ, μιλάγαμε όλοι και δεν με έδειχνε ποτέ η κάμερα. Και μίλαγα κανονικά… Το παρατηρούσα στο μόνιτορ, αλλά λέω «μήπως είναι ιδέα μου; Και μου έρχεται μήνυμα στο κινητό και μου λένε “δεν έχεις πάει στην εκπομπή σήμερα;”. Μιλούσα εγώ και έδειχναν άλλους. Δεν έμαθα ποτέ γιατί έγινε, δεν με ένοιαζε. Εμένα με ένοιαξε να το πω, να το καταλάβει ο κόσμος ότι έγινε εσκεμμένα, και σηκώθηκα πάνω και το είπα και από τότε δεν ξανάγινε τίποτα φυσικά».