Νίκος Απέργης: Μεγάλη επιτυχία στο νέο του τραγούδι και στις live εμφανίσεις του!

Νίκος Απέργης: Μεγάλη επιτυχία στο νέο του τραγούδι και στις live εμφανίσεις του!

ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ:
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ LIVE ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ» 

«Σαρώνει» ο ταλαντούχος καλλιτέχνης!

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει ο Νίκος Απέργης, τόσο στις live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, που είναι sold out, όσο και με το πιο πρόσφατο τραγούδι του, «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Τους τελευταίους μήνες, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πραγματοποιεί μία σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο, ενώ σημείο αναφοράς και sold out είναι οι εμφανίσεις του κάθε Κυριακή στο «Block» στο Κολωνάκι.

Παράλληλα, το τραγούδι του «Κομμάτι Της Ζωής Μου», σε μουσική του ίδιου του Νίκου και στίχους Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και έχει ξεπεράσει τα 4,4 εκατομμύρια views στο YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους σκοπούς του τραγουδιού και του music video που το συνοδεύει είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας για τους ανθρώπους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Έτσι, το σενάριο του music video, το οποίο σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολιτσας, μιλάει για μία κοπέλα που έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς και ψάχνει την μητέρα του δότη. Αρωγός στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης είναι η Humane, μία εταιρία κοινωνικού σκοπου που δημιουργεί ένα δίκτυο ενδυνάμωσης ευπαθών ομάδων.