Νένα Χρονοπούλου: Το βιβλίο της που θα ταρακουνήσει τη showbiz

Νένα Χρονοπούλου: Το βιβλίο της που θα ταρακουνήσει τη showbiz

Η Νένα Χρονοπούλου έχει μεγάλο διάστημα να εμφανιστεί τηλεοπτικά, ωστόσο το νέο της εγχείρημα αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πρόκειται για ένα βιβλίο, με τίτλο «Αν μιλούσε το… αι2ον», το οποίο έγραψε και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η αγαπημένη ηθοποιός σκανδαλίζει με τις ερωτικές ιστορίες, οι οποίες είναι αληθινές. Πρόκειται για «καυτές» περιγραφές γεμάτες σεξ, ψέματα, αλλά και βιντεοκασέτες, με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου. Sex stories με sex toys, βίτσια, ταμπού, παράνομα ραντεβού, φουσκωτές κούκλες και σεξουαλικές πράξεις «αλλιώς», με την ηδονή να έχει τον πρώτο λόγο και πολλά ελληνικά σπίτια να «κλονίζονται» για τυχόν αποκαλύψεις.

Δεν πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με μυθοπλασία, αλλά για προσωπικές ιστορίες από γνωστούς και φίλους της, που ανήκουν κατά κύριο λόγο στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα πρόσωπα αυτά, δέχτηκαν να αποκαλύψουν τις ιστορίες με τη συμφωνία τα πραγματικά ονόματα να μην γραφτούν.

Το βιβλίο, όπως υποστηρίζει η ίδια η Νένα Χρονοπούλου είναι «μια κραυγή των γυναικών που επιθυμούν να πουν αλήθειες στους ερωτικούς συντρόφους τους, ακόμα και στους συζύγους τους, επειδή το… αιδοίο δεν μιλάει».