Νέλλη Γκίνη: “Στον Λάμπρο Κωνσταντάρα χρωστάω πολλά”

Νέλλη Γκίνη: "Στον Λάμπρο Κωνσταντάρα χρωστάω πολλά"

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Του Λάμπρου του χρωστάω πάρα πολλά! Δεν ήμουν κοντά του στις τελευταίες στιγμές του γιατί κλείστηκε στον εαυτό του, δεν δεχόταν κανέναν. Ήταν με το πολύ στενό του περιβάλλον, τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Δεν μπορέσαμε να τον δούμε, δεν ήθελε βασικά. Ήταν πολύ άρχοντας, πάρα πολύ άρχοντας και χαίρομαι που τον θυμάμαι έτσι», είπε η ηθοποιος.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για την σχέση της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα με τον οποίο σκόπευε να παντρευτεί όταν εκείνη έκανε το τρομερό λάθος να κάνει έκτρωση στο παιδί τους αναφέροντας:

“Πλήγωσα κάποιους ανθρώπους όπως και πληγώθηκε. Αλλά υπήρξε μια περίπτωση που έκανε ένα φοβερό λάθος το οποίο πλήρωσα και δεν μπορώ να το συγχωρήσω στον εαυτό μου” εκμυστηρεύεται στην κάμερα της εκπομπής. “Με τον Μιχάλη επρόκειτο να παντρευτούμε, 15 μέρες πριν την εκκλησία χωρίσαμε μετά από ένα δικό μου τραγικό λάθος” συνεχίζει για τη σχέση της με τον γιο του Γιώργου Ζαμπέτα. “Δεν ήταν αποβολή, ήταν έκτρωση” πρόσθεσε για την επιλογή της που οδήγησε στον χωρισμό.

Η Γκίνη σχολιάζει πως πιστεύει ότι ο Θεός τη συγχώρεσε για την πράξη αυτή, αναφερόμενη στον γιο της Μάριο, επί το καλλιτεχνικότερο Boem που προσπαθεί να διαγράψει τη δική του καριέρα στο τραγούδι.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.