Νέα τηλεοπτική συνεργασία για Γρηγόρης Αρναούτογλου και Μαρία Μπεκατώρου

Νέα τηλεοπτική συνεργασία για Γρηγόρης Αρναούτογλου και Μαρία Μπεκατώρου

H τηλεοπτική συνύπαρξη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» οδήγησε σε μια πετυχημένη συνεργασία και σε μια ζεστή φιλία.

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά, το τηλεοπτικό ζευγάρι συναντιέται ξανά μπροστά από τις κάμερες. Αφορμή δεν είναι μια νέα εκπομπή, αλλά το νέο τηλεοπτικό σποτ του γνωστού e-shop που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1, brandGalaxy.gr.
Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια του Πρωινού ΣουΚου και του Your Face Sounds Familiar μίλησε στο ΟΚ για τη νέα τους συνεργασία: «Διασκεδάσαμε πολύ. Τα γυρίσματα έγιναν στο στούντιο όπου γυρίζουμε τις εκπομπές μας, οπότε αισθανθήκαμε πολύ άνετα. Όμως και οι άνθρωποι του brandsGalaxy.gr μας αγκάλιασαν πραγματικά. Με τον Γρηγόρη είχαμε αρκετό καιρό να συνεργαστούμε τηλεοπτικά, αλλά έχουμε τρομερή οικειότητα και κάθε φορά που συνεργαζόμαστε είναι το ίδιο. Είχε πολύ πλάκα, γιατί το πλατό ήταν φρεσκοβαμμένο λευκό και όποιος περνούσε από μέσα έπρεπε να φορέσει πλαστικά σακουλάκια στα πόδια, σαν να έμπαινε σε χειρουργείο, για να μην χαλάσει το ολόλευκο σκηνικό που χρειαζόταν το σποτ!».

Σύμφωνα με το σενάριο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου συναντιούνται τυχαία και καλούνται να παρουσιάσουν την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει το site σε μοναδικές προσφορές. Η χημεία των δύο παρουσιαστών και το χιουμοριστικό σενάριο είναι τα συστατικά επιτυχίας του σποτ.

Η γνωστή παρουσιάστρια συμμετέχει για τρίτη φορά σε σποτ του bradGalaxy.gr ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι η πρώτη του εμφάνιση.