Νέα σειρά και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Νέα σειρά και ταινίες σε Α' τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

 Νέα σειρά και ταινίες α’ τηλεοπτικής μετάδοσης
το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ3.

Ξένη σειρά

«Η απουσία» 

Το κανάλι της ΕΡΤ3 το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση τη βραβευμένη σειράς «Η απουσία» (Keeping faith).  Πρόκειται για σειρά βρετανικής παραγωγής της Vox Pictures για το BBC Wales που αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

«Η απουσία» θρίλερ – δραματικού περιεχομένου, διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη της Ουαλίας, με κυρίαρχο το αίσθημα του μυστηρίου και έντονη αγωνία καθώς έχει ως θέμα της την περίεργη εξαφάνιση ενός δικηγόρου, του Evan. Η επίσης δικηγόρος γυναίκα του, η Faith ψάχνει να τον βρει, σε έναν αγώνα κατά τον οποίο έρχεται αντιμέτωπη συνεχώς με δυσάρεστες εκπλήξεις και κρυμμένα μυστικά. Σύντομα θα αντιληφθεί πως η ειδυλλιακή ζωή που νόμιζε ότι είχε μέχρι τώρα δεν είναι ακριβώς έτσι και το παζλ που φτιάχνει διαταράσσει όλες τις ισορροπίες.

-Πρωταγωνιστούν: Eve Myles, Bradley Freegard, Mark Lewis Jones

Οι επαναλήψεις των επεισοδίων θα μεταδίδονται στις 0:45 την Κυριακή και 1:30 τη Δευτέρα αντίστοιχα.

Ξένες ταινίες

  1. «Ο αδερφός μου ο Ιβ»

Την ίδια ήμερα στις 17:00 θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση η γαλλική ταινία «Ο αδερφός μου ο Ιβ» (My brother Yves/Mon frère Yves).

Δραματική ταινία, μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Πιερ Λότι, με πρωταγωνιστή τον ίδιο το λογοτέχνη και τον Ιβ Κερμαντέκ, με θέμα τον ισχυρό δεσμό αγάπης που δημιουργήθηκε μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, έναν δεσμό αδελφικό.

Ο κατά κόσμον Πιερ Λότι, Ζιλιάν Βιό είναι αξιωματικός του Ναυτικού που ανήκει στον κόσμο του πνεύματος και της αριστοκρατίας τον οποίο ζει με όλη του την υπερβολή. Στο άλλο άκρο ο Ιβ, ένας άξεστος και αγράμματος ναύκληρος που βρίσκεται αντιμέτωπος με αμέτρητους κινδύνους. Όταν γνωριστούν τυχαία οι ζωές τους θα αλλάξουν και σύντομα θα αρχίσουν να ζουν ο ένας για τον άλλον.

-Σκηνοθεσία: Patrick Poivre d’ Arvor
-Πρωταγωνιστούν: Thierry Fremont, Jerome Kircher.

            2.«Άλμπερ Καμύ» 

Η ζωή του φιλοσόφου Καμύ θα μεταδοθεί το ίδιο βράδυ από την ΕΡΤ3 σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στις 23:00. 

Το βιογραφικό δράμα «Άλμπερ Καμύ» (Camus), γαλλικής παραγωγής παρουσιάζει τις πτυχές της ζωής του ρομαντικού, του περιθωριοποιημένου λογοτέχνη, όπως τον έζησαν τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του οι γυναίκες που τον σημάδεψαν. Σωστός σε πολλά, παρότι παρεξηγημένος, ανθρωπιστής χωρίς συμβιβασμούς που άφησε μεγάλο έργο – παρακαταθήκη, ο Καμύ σκιαγραφείται πιο αληθινός από ποτέ.

-Σκηνοθεσία: Laurent Jaoui
-Πρωταγωνιστούν: Stephane Freiss, Anouk Grinberg, Guillaume de Tonquedec.