Νέα «πυρά» στην Νατάσσα Μποφίλιου

Νέα «πυρά» στην Νατάσσα Μποφίλιου

Πολλές αντιδράσεις πυροδότησε η συνέντευξη της Νατάσσας Μποφιλίου στην Εφημερίδα Των Συντακτών, όπου, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε πολιτικά.

«Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό… Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια, ενώ έκανε λόγο για «δικτατορία της Ε.Ε.».

Μετά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις δηλώσεις, ήρθε ακόμα ένα «χτύπημα».

«Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει», έγραψε, στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος.