Νέα κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με το «Epsilon»

Νέα κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με το «Epsilon»

Τις τελευταίες μέρες η μία απαγόρευση διαδέχεται την άλλη. Ο Ant1 απαγόρευσε την προβολή δικών του εκπομπών και υλικού από άλλα κανάλια,τα περιοδικά «HELLO», «ΟΚ» και «ΕΓΩ» απαγόρευσαν την αναπαραγωγή των θεμάτων τους και το κανάλι «E», απαγόρευσε τα πρόσωπα που δουλεύουν στον εν λόγω σταθμό να παραχωρούν συνεντεύξεις στα τρία πιο πάνω περιοδικά.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανήκει στο δυναμικό του «Ε», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ». Η ακύρωση της κυκλοφορίας της συνέντευξης ζητήθηκε από τον σταθμό, στον οποίο εργάζεται η παρουσιάστρια και αυτό ήταν κάτι που όπως φαίνεται δεν την βρήκε σύμφωνη.

Έτσι η παρουσιάστρια , ετοίμασε μια επιστολή, η οποία είχε ως παραλήπτες το κανάλι στο οποίο εργάζεται, αλλά και το περιοδικό «ΕΓΩ». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει μέσα στην επιστολή, η συνέντευξη της θα έπρεπε να κυκλοφορήσει, καθώς στο συμβόλαιο της με τον σταθμό δεν υπάρχει η συμφωνία του να μην παραχωρεί συνεντεύξεις στα εν λόγω έντυπα.

Η Μαρία Κολιάτσα, διευθύντρια του περιοδικού,  δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook την επιστολή της Ελεονώρας Μελέτη και τόνισε: «Θα προχωρήσουμε στη δημοσίευση της συνέντευξης, εφόσον η ίδια η Ελεονώρα το επιθυμεί και το γεγονός αυτό δεν δημιουργεί νομικά προβλήματα στην αγαπημένη παρουσιάστρια».

Η παρουσιάστρια στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, ειχε στειλει εξώδικο στον σταθμό «Ε», καθώς το πλατό του δελτίου ειδήσεων που θα παρουσίαζε δεν ήταν έτοιμο. Το εξώδικο ανέφερε: «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε».

Πηγη: peoplegreece.com