Νέα «επίθεση» από τη Ραχήλ Μακρή στη Μαρία Μπεκατώρου

Νέα «επίθεση» από τη Ραχήλ Μακρή στη Μαρία Μπεκατώρου

Η Ραχήλ Μακρή παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Βάφ’τα μαύρα» στο θέατρο Λαμπέτη. Όταν τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τη ρωτήσουν για τη Μαρία Μπεκατώρου, για την οποία είχε αναφέρει: «Δεν αναγνωρίζεται πια από τις πλαστικές που έχει κάνει».

Αρχικά η Ραχήλ Μακρή ανέφερε «Δεν είπα. Με ρώτησαν και απάντησα. Προφανώς της λείπει φήμη γιατί δεν πάνε καλά νούμερα στην εκπομπή της, που δεν τη βλέπω και ούτε πρόκειται. Βρήκε τον τρόπο να κάνει επιθέσεις όπως την χαρακτηρίζουν όπως έχω καταλάβει γιατί δεν τη γνωρίζω».

Στη συνέχεια εξήγησε τι έχει συμβεί λέγοντας: «Επειδή εγώ δεν βλέπω τηλεόραση γενικά και ιδίως τέτοιες εκπομπές. Με ενημέρωσαν φίλοι μου έτσι στο άσχετο, ότι θέλω πλαστικές και κάτι τέτοια. Μετά μου είπαν ότι αυτή η κυρία έλεγε ότι κάνω συνέχεια μπότοξ, έχω μανία με τα μπότοξ. Όταν είδα πώς ήταν πριν και πως έγινε μετά, είπα πως δεν αναγνωρίζεται από τις πλαστικές. Αναδείξαμε την κ. Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εγώ είμαι πολιτικός, η κ. Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς».

Μετά από ερωτήσεις που της έγινε η Ραχήλ Μακρή  αναφέρει πως όλο αυτό το κάνει για να ακούγεται το όνομά της, ενώ δεν προσφέρει τίποτα στην ελληνική τηλεόραση η Μαρία Μπεκατώρου.