Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για την 3,14 Records

Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για την 3,14 Records

Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για την 3,14 Records
από την Linakis Digital. 

Νέα επικοινωνιακή καμπάνια για την 3,14 Records
από την Frank & Fame

> Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για την 3,14 Records από την Linakis Digital.

Ο Μάριος Λινάκης μαζί με τους designer του, και συνολικά όλη η βραβευμένη ομάδα της Linakis Digital επιμελήθηκαν την εικαστική όπως επίσης και την τεχνική υλοποίησή της πρώτης digital δισκογραφικής εταιρίας στην Ελλάδα, της 3,14 Records, μέλος του ομίλου ANTENNA MUSIC.

Μέσα από το www.314records.com, μπορούν οι χρήστες να περιηγηθούν μέσα σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον με στόχο να απολαύσουν την καλύτερη pop και dance μουσική. Το streaming γίνεται μέσα από την πλατφόρμα του YouTube, και ο χρήστης μπορεί παράλληλα να δημιουργήσει tailor-made play list, να βρει πληροφορίες για τους αγαπημένους του καλλιτέχνες αλλά και να συμμετάσχει σε μουσικούς διαγωνισμούς. Παράλληλα, η 3,14 Records, μέσα από το site προσκαλεί νέους καλλιτέχνες και Dj’s να υποβάλλουν την δουλειά τους και να γίνουν και αυτοί μέλη της μοναδικής αυτής μουσικής παρέας. Μέσα από ελάχιστα κλικ, οι ανερχόμενοι καλλιτέχνες βλέπουν τη νέα τους δουλειά να προωθείται στη λίστα «NEW SONGS», όπου οι χρήστες μπορούν να ψηφίζουν τις αγαπημένες νέες αφίξεις τους.

> Νέα επικοινωνιακή καμπάνια για την 3,14 Records από την Frank & Fame

Με βασικό μήνυμα «POP IN. DANCE ON» η βραβευμένη διαφημιστική εταιρία Frank & Fame δημιούργησε τη νέα καμπάνια για την προώθηση του digital record label, «3,14 Records».

Με γραμμικά σχέδια και απλά μηνύματα όπως τα: play / dance / enter, η Frank & Fame αναζητά την απλότητα αλλά και την αυθεντικότητα του κοινού της 3,14 Records, με στόχο την ακρόαση νέων μουσικών επιτυχιών αλλά και την μοναδική εμπειρία πλοήγησης και streaming της νέας πλατφόρμας.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες του χώρου όπως ο Armin Van Buuren, οι Kadebostany, η Inna, ο Sivert Hoyem, η Μαρίνα Σάττι όπως και η μουσική παραγωγός και Dj Xenia Ghali, είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν ενταχθεί στην 3.14 Records με στόχο την επικοινωνία και την ανάδειξη των μεγάλων επιτυχιών τους!