Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο λόγος που δεν έγινε ο πρώτος Έλληνας Bachelor

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο λόγος που δεν έγινε ο πρώτος Έλληνας Bachelor

Αποκαλύψεις για το «The Bachelor» και το πώς η παραγωγή κατέληξε στον Παναγιώτη Βασιλάκο, έκανε στην εκπομπή «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν είναι τελικά ο πρώτος Έλληνας Bachelor, ενώ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Αλέξη Παππά να έχει δεχτεί πρόταση.

«Σας αποκαλύπτω για πρώτη φορά πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι όντως ένα πρόσωπο που είχε βολιδοσκοπήσει ο Alpha για τη θέση του Bachelor. Είχαν γίνει πολλά και πολύωρα ραντεβού. Δυστυχώς όμως, για τον Νάσο δε μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνέχεια και προοπτική. Γιατί κρίθηκε από την παραγωγή πως τα ενδιαφέροντα του είναι λίγο πιο εναλλακτικά. Γιόγκα, ταξίδια, ενδοσκόπηση, Θιβέτ…

Ήθελαν ένα αγόρι που θα ήταν πιο της διπλανής πόρτας, με ενδιαφέροντα πιο συνηθισμένα. Ο Νάσος έκανε συζητήσεις, αλλά δεν προέκυψε. Να σας πω επίσης πως είναι ένα πρόσωπο που ο Alpha έχει καλέσει κατά καιρούς σε δοκιμαστικά.

Ο Αλέξης Παππάς, που κάπου είπε πως του έγινε πρόταση, σας λέω τσεκαρισμένα από τον σταθμό μας και την παραγωγή, δεν του έγινε ποτέ καμία νύξη, καμία πρόταση. Πρόταση επίσημη δεν έχει γίνει ποτέ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.