Νάντια Κοντογεώργη: «Ήθελα να πάω σ’ ένα μέρος γεμάτο αγάπη και Θεό»

Νάντια Κοντογεώργη: «Ήθελα να πάω σ’ ένα μέρος γεμάτο αγάπη και Θεό»

H Νάντια Κοντογεώργη που παραθερίζει στην Πάτμο, μίλησε στο People και περιγράφει τις διακοπές της.

Η ηθοποιός αποφάσισε φέτος να μην εργαστεί και να ηρεμήσει, με την ίδια να κάνει λόγο για αναζήτηση γαλήνης, αληθινών χαμόγελων και καθαρότητας.

Από το 2005 που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησα τις καλοκαιρινές περιοδείες μέχρι και το 2018,οι διακοπές μου ήταν ταυτόσημες με το θέατρο. Πρόβες,παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, πούλμαν, βαλίτσα για 5 μέρες, για 10 μέρες, για 20 μέρες, επιστροφή, πλυντήρια και ξανά.

Κάθε μέρα σχεδόν και άλλος πανέμορφος τόπος, κάθε νύχτα και άλλο μαγικό θέατρο, άλλο κοινό, άλλη παράσταση! Κάποιες τυχερές χρονιές Επίδαυρος και η ευλογημένη εβδομάδα των προβών…. Φέτος όμως, είχα ανάγκη να κάνω μια παύση, να ησυχάσω και να ακούω μόνο το κύμα και τα τζιτζίκια χωρίς να ανησυχήσω για τη φωνή μου, χωρίς να έχω ωράριο και περιορισμό. Ήθελα να πάω με την πολυαγαπημένη μου φίλη Αντιγόνη, σε ένα μέρος γεμάτο αγάπη και Θεό και να γυρίσω έχοντας αφήσει όσα δεν υπηρετούν τα καθημερινά μου βήματα και γεμίσει με τη φωτεινή καθαρότητα της νεοαποκτηθείσας γαλήνης. Αποφάσισα λοιπόν εξ΄ ενστίκτου ότι ο ιδανικός τόπος ήταν η Πάτμος. Και κάθε φορά που ακούω την εσωτερική μου φωνή ανταμείβομαι !

Η Πάτμος ειδικά αρχές Ιουνίου ήταν ολόκληρη ένα υπέρλαμπρο χαμόγελο. Καταπληκτικές παραλίες -εμείς προτιμήσαμε τη Βάγια και τον Κάμπο. Ησυχία και ζεστασιά στη φιλόξενη Σκάλα στο διαμέρισμα Rafaela, εκπληκτικό φαγητό στο τσιπουράδικο και στο Yamas. Κατάνυξη στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού και στην Αποκάλυψη, πρωινός καφές στο Γλυκάκι στη Σκάλα και κυρίως άνθρωποι με αληθινά χαμόγελα και μάτια!

Πηγή: People