Μόλις κυκλοφόρησε το νέο album του Leonard Cohen, Thanks for the Dance!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο album του Leonard Cohen, Thanks for the Dance!

Το πολυαναμενόμενο νέο album του Leonard Cohen “Thanks For The Dance” μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records και την Sony Music. Με την συμμετοχή πολλών μουσικών, το “Thanks For The Dance” είναι μία αναπάντεχη κυκλοφορία ολοκαίνουριων τραγουδιών από τον master.

 Σε συνεργασία με τον παραγωγό Adam Cohem, φίλοι και συνεργάτες μαζεύτηκαν για να υποστηρίξουν και να ολοκληρώσουν την δουλειά που ο Leonard ξεκίνησε, φτιάχνοντας ένα album που αντικατοπτρίζει του ήχους του μουσικού καταλόγου του και ταυτοχρόνως παραμένει φρέσκο και με έντονη επιρροή στο κοινό.

Ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο “The Story of Thanks For The Dance”, δημιουργήθηκε μαζί με την ομάδα της “La Blogotheque” και κυκλοφορεί σήμερα. Συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις με τους παραγωγούς Adam Cohen και Michael Chaves και καλλιτέχνες που συνέφεραν στον δίσκο όπως η Leslie Feist, o Daniel Lanois, o Richard Reed Perry (Arcade Fire), o Zac Rae (Death Cab For Cutie), o Damien Rice και ο Patrick Watson. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μιλούν για το ταξίδι αυτής της διαδικασίας και εξερευνούν την συνεισφορά τους και την σημασία πίσω από αυτό το  album.

Για να γιορτάσει τον νέο δίσκο, το “NOWNESS” κυκλοφόρησε την σειρά “Thanks for the Dance: Artistic Responses to Leonard Cohen”. Κάθε βίντεο προσφέρει μία ξεχωριστή οπτική αναπαράσταση της μουσικής, μία ερμηνεία της ζωής και των στίχων του Cohen που είναι βαθιά προσωπική για κάθε filmmaker που συμμετείχε.

Ο Leonard Cohen είναι ένα από τα μακροβιότερα καλλιτεχνικάείδωλα στηνσύγχρονηιστορία. Η μουσικήτου, η συγγραφήτου και η τέχνητουσυνεχίζουν να εμπνέουν και να επηρεάζουντοκοινό παγκοσμίως.

Thanks For The Dance

1. Happens to the Heart
2. Moving On
3. The Night of Santiago
4. Thanks for the Dance
5. It’s Torn
6. The Goal
7. Puppets
8. The Hills
9. Listen to the Hummingbird

Σχετικάμετον Leonard Cohen.

O Leonard Cohen ήταν ένας master τραγουδοποιός, μουσικός,ποιητής, νοβελίστ και visual artist του οποίου η δουλειάέχει αγγίξειεκατομμύρια ζωέςμεμία καριέρα πουκράτησεέξιδεκαετίες. Έχοντας πουλήσει πάνω από 23 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχοντας εκδώσει12 βιβλία, η επιρροήτουCohen στονκόσμοτηςμουσικής και τουθεάτρουείναι ανεκτίμητη.

Ο Cohen έχειτιμηθείμε Grammy Lifetime Achievement Award (2010), έχειενταχθείστο Rock & Roll Hall of Fame (2008), στο Canadian Music Hall of Fame (2006), στο Canadian Songwriters Hall of Fame (2006) και στο Songwriters Hall of Fame (2010).

Έχει λάβειτο πολύσημαντικόPrincipe de Asturias Prize (2011), το Glenn Gould Prize (2011), και τουςυψηλότερουςτιμητικούςτίτλουςτου Καναδά – Officer of the Order of Canada (1991), Companion to the Order of Canada (2003) και Grand Officer of the National Order of Quebec (2008).

Δείτε το “The Story of Thanks For The Dance” εδώ.
Βρείτε το “Thanks For The Dance” εδώ.