Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση για το PlayStation 5

Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση για το PlayStation 5

Η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση του PlayStation 5 διέρρευσε.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις από το μεγαλεπήβολο project της Sony που φιλοδοξεί να κυριαρχήσει στον κόσμο του gaming αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το Xbox Series X;

H νέα διαφήμιση που παρουσιάστηκε από το PlayStation Hungary δεν μας δίνει καινούργια στοιχεία. Δεν μαθαίνουμε κάτι νέο για τις επιδόσεις ή την τιμή της πολυαναμενόμενης κονσόλας.

Για τους γνώστες όμως του χώρου, αυτή η πρώτη ανακοίνωση ίσως αποτελεί μία πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν. Όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει ο καιρός για τα πρώτα pre-orders αλλά και για την ανακοίνωση του κόστους του PS5.

Όσο για το τι βλέπουμε στο spot που έχει κάνει τους φανατικούς της Sony να τρίβουν τα χέρια και τα μάτια τους; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, αφού η αληθοφάνεια έχει πια περάσει σε τελείως διαφορετικά επίπεδα. Κακά τα ψέματα, οι κονσόλες νέας γενιάς που έρχονται δείχνουν έτοιμες να κοντράρουν τις υπερπαραγωγές του σινεμά και τα block busters στα ίσια από πλευράς γραφικών.

Εκείνο που μένει να δούμε είναι αν θα τα καταφέρουν και εξίσου καλά στα σενάρια και το gameplay. Γιατί, τελικά, το gaming δεν είναι μόνο εντυπωσιακά 3D γραφικά.