Μυστικός γάμος για τον Κώστα Καραφώτη

Μυστικός γάμος για τον Κώστα Καραφώτη

Κι όμως ο Κώστας Καραφώτης, δείχνει έτοιμος να φύγει από το club των εργένηδων, καθώς όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να ντυθεί… γαμπρός!

Ο τραγουδιστής εδώ και εννιά μήνες, έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της συντρόφου του, Άννας Δινιέρη και όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, για να την επισημοποιήσουν. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στην Πάτρα όταν τραγουδούσαν στο ίδιο μαγαζί και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει.

Η Άννα σύμφωνα με το δημοσίευμα της RealNews, είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του τραγουδιστή και πλέον ετοιμάζονται να παντρευτούν τον επόμενο μήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι επιθυμεί αυτή η ιδιαίτερη στιγμή να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τα 15 άτομα. Αξιοσημείωτο είναι πως για κουμπάρο δεν επέλεξαν κάποιον celebrity καλό φίλο του τραγουδιστή, αλλά την αδερφή της Άννας.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως το  ζευγάρι αυτό το διάστημα, βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή έτσι ώστε να γνωρίσει η όμορφη μελαχρινή τα πεθερικά της.

Πηγή: peoplegreece.com