Μυρτώ Αλικάκη: “Ένιωσα ότι αν μπορούσαν να μου κάνουν βουντού για να μη ζω θα το είχαν κάνει”

Μυρτώ Αλικάκη: “Ένιωσα ότι αν μπορούσαν να μου κάνουν βουντού για να μη ζω θα το είχαν κάνει”

Η Μυρτώ Αλικάκη μπήκε στον κόσμο του Instagram για πρώτη φορά πριν από 3 χρόνια και όπως έχει πει είναι ένα μέσω που το θεωρεί εξαιρετικό εργαλείο για τη δουλειά της και πιο απελευθερωτικό από το Facebook.

Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Gala, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως όλα αυτά τα χρόνια έχει φτάσει στο σημείο να μπλοκάρει από τον λογαριασμό της δυο άτομα εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους.

«Ένιωσα ότι αν μπορούσαν να μου κάνουν βουντού για να μη ζω θα το είχαν κάνει. Ήταν πολύ spooky. Δεν με ενοχλούν τα σχόλια και δεν απαντώ ούτε σε σχόλια, ούτε σε μηνύματα ανθρώπων που δεν γνωρίζω. Μια φορά απάντησα μόνο, όταν κάποιος έγραψε «πώς έγινες έτσι, είσαι σαν να έχεις νευρική ανορεξία».

Αυτό το σχόλιο ήταν προσβλητικό όχι για μένα, αλλά για τους ανθρώπους που έχουν νευρική ανορεξία και θεώρησα ότι έπρεπε να τους υπερασπιστώ. Καμία άλλη φορά δεν έχω απαντήσει, γιατί από τη στιγμή που είμαι δημόσιο πρόσωπο και έχω ένα προφίλ ανοιχτό, ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει» δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.