Μυριέλλα Κουρεντή: “Την περίοδο της καραντίνας ζορίστηκα πολύ, έπαθα κατάθλιψη”

Μυριέλλα Κουρεντή: “Την περίοδο της καραντίνας ζορίστηκα πολύ, έπαθα κατάθλιψη”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή στο περιοδικό Λοιπόν.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας αποκαλύπτοντας πως ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη.

Ζορίστηκες κατά την περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό;

Ζορίστηκα πάρα πολύ, ειδικά τον πρώτο μήνα, έπαθα κατάθλιψη, έτρωγα συνέχεια, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν πολύ δύσκολο για μένα που είμαι δραστήριο άτομο, δεν περνούσα καθόλου καλά. Συγκατοικώ, έχω και γατάκι, αλλά…

Δεν μοιραζόσουν τον… εγκλεισμό με τον άνθρωπο που συγκατοικείς;

Τον μοιραζόμουν, αλλά δεν έχει να κάνει, ήταν γενικό το κλίμα, με όποιον κι αν μιλούσα στο τηλέφωνο, ήταν όλοι χάλια. Αυτό, μέχρι που αποφάσισα να γυρίσω τον «διακόπτη», να βρω το κουράγιο, τη θέληση και την αισιοδοξία, να κάνω πράγματα τα οποία μου αρέσουν, έστω και μέσα στο σπίτι. Όταν ξεκίνησε η καραντίνα, δεν βγήκα από το σπίτι, γιατί ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, πάσχω από ασθματική βρογχίτιδα, οπότε δεν είχα και την επιλογή να πάω βόλτα, να δω τους δικούς μου. Ήμουν κλεισμένη αυστηρά μέσα στο σπίτι, έπαιρνα φάρμακα, έκανα ανάσες με φάρμακο, ήταν δύσκολα για μένα.

Μετά το δεύτερο μήνα, έκανα ένα «κλικ» στον εγκέφαλο μου κι άρχισα να φτιάχνω το σπίτι, ότι ζημιά υπήρχε να την μαστορεύω. Έτσι έφτιαξα το μπαλκόνι, ακόμα και αιώρα για τον γάτο μου, μπήκα σε άλλη διαδικασία.