Μπέτυ Λιβανού: «Μου άρεσε να είμαι ηθοποιός και όχι παρουσιάστρια…»

Μπέτυ Λιβανού: «Μου άρεσε να είμαι ηθοποιός και όχι παρουσιάστρια…»

Η Μπέτυ Λιβανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος, μεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή που είχε ασχοληθεί και με την παρουσίαση.

Μπήκατε στον ελληνικό κινηματογράφο την περίοδο που ξεκίνησε η πτώση. Θεωρείτε πως εάν δεν είχε συμβεί αυτό, θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά η καριέρα σας;

Δεν το έχω σκεφθεί ποτέ, αλλά τώρα που το λέτε, μάλλον ναι. Μετά την πρώτη ταινία με τον Φίνο υπογράψαμε συμβόλαιο για τρεις ταινίες τον χρόνο. Και δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στη συνέχεια. Σίγουρα αν είχαμε συνεχίσει θα είχαν γίνει και άλλες επιτυχίες. Όπως και με τον «Επαναστάτη Ποπολάρο». Μεγάλη παραγωγή εποχής τότε, στην οποία ξοδεύθηκαν πολλά χρήματα.

Τι θυμάστε πιο έντονα από εκείνη την περίοδο;

Τα καινούργια στούντιο στα Σπάτα. Πολύ οργανωμένα και υπερσύγχρονα για την εποχή τους. Υπήρχε άνεση στα γυρίσματα. Με καμαρίνια για όλους, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, ακόμη και εστιατόριο.

Ήσασταν και από τις πρώτες παρουσιάστριες της TV. Για παράδειγμα με το «Candid Camera» στην ΥΕΝΕΔ. Γιατί δεν συνεχίσατε και στην έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης;

Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Μου άρεσε να είμαι ηθοποιός και όχι παρουσιάστρια.