Μπέτυ Λιβανού: Δεν φαντάζεστε για ποίο λόγο δεν βλέπει τηλεόραση πλέον

Μπέτυ Λιβανού: Δεν φαντάζεστε για ποίο λόγο δεν βλέπει τηλεόραση πλέον

Στο Secret έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Μπέτυ Λιβανού. Η ηθοποιός γνώρισε μεγάλη δόξα στην τηλεόραση, ωστόσο όπως δηλώνει σήμερα δεν παρακολουθεί καθόλου.

«Δεν βλέπω τηλεόραση από επιλογή. Με έχει καταπιέσει πάρα πολύ στη ζωή μου. Αυθόρμητα, από τότε που πέθανε η μητέρα μου, ίσως επειδή όσο ζούσε την είχε ανοιχτή μέρα-νύχτα, αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση δια παντός. Πέφτω σε μια αναπόφευκτη και υποσυνείδητη σύγκριση, που με κάνει να λέω: “Τώρα, πού να πάω να δουλέψω; Έτσι όπως δούλευα στην τηλεόραση δεν θα ξαναδούλεψω, άρα γιατί να ταλαιπωρηθώ άνευ λόγου και ουσίας;».

Η ίδια παραδέχεται ότι η κρίση επηρεάζει την Τέχνη. «Το κομμάτι του πολιτισμού είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κεφάλαιο. Χρειάζονται δηλαδή χρήματα για να γίνουν πράγματα και, για, την ακρίβεια, καλά πράγματα (μια ταινία, μια ποιοτική παράσταση κ,λπ.). Όταν τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν, η Τέχνη αυτόματα περιορίζεται»

Ποιος μπορεί να γίνει ηθοποιός;

«Οποιοσδήποτε. Δεν υπάρχουν όρια και φραγμοί. Ταλέντο χρειάζεται. Πολλοί ξεκίνησαν για να κατακτήσουν το σανίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν. Άλλοι το βρήκαν στην πορεία και τελικά είναι καλοί ηθοποιοί».

Στο τέλος δηλώνει: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Περνώντας τα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τίποτα. Θέλει αυτοπεποίθηση. Να αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Στο τέλος καταλαβαίνεις ότι οι φόβοι υπάρχουν για να ξεπερνιούνται. Έχω ξεπεράσει αρκετούς και όπου βλέπω αδυναμία την ξεπερνάω. Αυτό είναι όλο το παιχνίδι να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι»