Μπέττυ Μαγγίρα: Το παράπονο που εξέφρασε δημόσια

Μπέττυ Μαγγίρα: Το παράπονο που εξέφρασε δημόσια

Τα γενέθλια και τη γιορτή της, έχει ίδια μέρα η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός που είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, με αφορμή, αυτή τη μέρα θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το παραλθόν της οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Γεννήθηκα 15αυγουστο !!! Της Παναγίας που λέμε κι εμείς. Παιδί ευλογημένο λέγανε ! Με βάλανε και Δέσποινα – θα με βαφτίζανε έτσι ούτως η άλλως λόγω της γιαγιάς της Σμυρνιάς – αλλά με περιμένανε στις 25! Ε είπα να τους κάνω έκπληξη , να έρθω λίγο νωρίτερα μιας κι η μαμά μου είχε κουραστεί λόγω καλοκαιριού.

Είχε πάει από βραδις και στο μοναστήρι της Παναγίας που έχουμε στην Ξάνθη να ανάψει το κεράκι της και την παρακάλεσε να γεννήσει γρήγορα κι ομαλά μιας και δεν άντεχε άλλο – γεννήθηκα και 3800 ε!!! Μπαμπατσικια!!! Κάπως έτσι αποφάσισα να έρθω στον κόσμο λοιπόν…. πανηγυρικά!!!! Αλλά είχα από μικρό, ένα παράπονο.

Ότι ποτέ δεν έκανα ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων να το ευχαριστηθώ!!! Είχα γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα – άρα ένα δώρο- και πάντα λείπανε οι άλλοι η εμείς!!! Και αυτό ισχύει μέχρι τώρα ένεκα της μέρας ………. Αν λοιπόν ποτέ αποφασίσω να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ θα σας καλέσω όλους για να πάρω … και τα χρωστούμενα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!», έγραψε η Μπέττυ στη λεζάντα της ανάρτησης της.