Μπέττυ Μαγγίρα: “Θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσα να κάνω ακόμα ένα παιδί!”

Μπέττυ Μαγγίρα: “Θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσα να κάνω ακόμα ένα παιδί!”

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Glow η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός δήλωσε ευτυχισμένη με τον σύζυγο της, Δημήτρη Μάζη. Αυτό το διάστημα η Μπέττυ πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Mamma Mia που βρίσκετε στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε θα ήθελε να κάνει ένα τρίτο παιδί.

Είστε άνθρωπος που χωράει σε συμβάσεις;

Όχι! Και στη δουλειά, όταν κάνω κάτι, βαριέμαι σύντομα, θέλω αλλαγή.

Και στον γάμο πώς «χωρέσατε», που είναι μια από τις μεγαλύτερες;

Ο γάμος είναι μια δύσκολη σύμβαση, αλλά όταν υπάρχει έρωτας, που με τα χρόνια μετουσιώνεται σε αγάπη, το μόνο που μένει είναι να δίνεις τονωτικές ενέσεις, δηλαδή, είναι ωραίο το ζευγάρι με παιδιά να μένει μόνο του, γιατί το «πριν τα παιδιά» και το «μετά τα παιδιά» είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι. Το ζευγάρι, λοιπόν, επειδή προϋπήρξε ζευγάρι πριν τα παιδιά πρέπει να βρίσκει χρόνο να κάνει ταξίδια, να βγαίνει έξω. Αυτό κρατάει τη φλόγα αναμμένη. Σίγουρα, όμως, πρέπει να υπάρχει επικοινωνία, γιατί χωρίς κατανόηση όλα αυτά δεν έχουν νόημα.

Κι εσείς πώς το καταφέρνετε;

Το προσπαθώ συνέχεια, με εκπλήξεις, δώρα, με το να μένουμε οι δυο μας, να πηγαίνουμε ένα ταξίδι, να βγαίνουμε έξω για φαγητό. Θέλει δουλειά…

Κεφάλαιο «μητρότητα». Είστε μια cool ή μια κλασική Ελληνίδα μαμά;

Σε γενικές γραμμές είμαι cool, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος του προγράμματος, θέλω να γίνονται όλα σωστά γιατί όταν τα παιδιά δεν έχουν πρόγραμμα, οι καταστάσεις γίνονται ανεξέλεγκτες, οπότε είμαι λίγο πιο αυστηρή απ’ τον μπαμπά. Αγχωτική γίνομαι όταν αρρωσταίνουν.

Τι σας φτιάχνει τη διάθεση, τι μπορεί να σας συγκινήσει και τι σας βγάζει εκτός εαυτού;

Σίγουρα τα παιδιά μου φτιάχνουν τη διάθεση και με συγκινούν, αλλά μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση μια ωραία ταινία, ένα ταξίδι, ένα πιάτο φαγητό. Αυτό που με βγάζει εκτός ορίων είναι η αδικία, η αχαριστία, η ίντριγκα και η διαπλοκή. Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τη βία και την κακομεταχείριση σε παιδιά και ανθρώπους.

Ζείτε τελικά την ζωή που ονειρευτήκατε;

Ζω μια υπέροχη ζωή. Πρέπει να είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω, αλλά τα όνειρα είναι για να υπάρχουν πάντα και να τα κυνηγάς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, οπότε δε θα πάψω να ονειρεύομαι μέχρι να φύγω από αυτήν τη ζωή, γιατί μου δίνει έμπνευση να συνεχίσω ν’ αναζητώ καινούρια πράγματα.

Και τι ονειρεύεστε αυτό το διάστημα;

Επαγγελματικά, δε σταματάω ποτέ. Οικογενειακά, θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσα να κάνω ακόμα ένα παιδί, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση!