Μπάγια Αντωνοπούλου: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που αφορούν το καινούργιο της σπίτι

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που αφορούν το καινούργιο της σπίτι

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Άκης Δρούγκας.

Το ζευγάρι μένει πλέον μαζί στο ίδιο σπίτι στην Ανατολική Αττική.

Μάλιστα, η Μπάγια δεν δίστασε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη νέα της κατοικία.

Με αφορμή το βίντεο της παρουσιάστριας, πολλά δημοσιεύματα την κατηγόρησαν και την χαρακτήρισαν ως “νεόπλουτη”.

Έτσι, η ίδια θέλησε να δώσει μία αφοπλιστική απάντηση και ξέσπασε, λέγοντας:

«Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και είμασταν τυχεροί. Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε, ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων.

Νομίζω ότι με δύο μισθούς που μπαίνουν σε αυτό το σπίτι (τον δικό μου και του συντρόφου μου, που εργαζόμαστε όλη μέρα) αλλά και με πολύ αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να το χαρούμε! Όσο για τις αληθινές ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα, τα διαβάζω ένα ένα και με κάνουν να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για κανέναν πικρόχολο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε βλακείες, αυτή τη φορά όμως αν και χαμηλού προφίλ άλλαξα γνώμη».