Μοναδικές μελωδικές βραδιές ποιοτικής διασκέδασης στο Μαρούσι….στο Νάρκισσο

Μοναδικές μελωδικές βραδιές ποιοτικής διασκέδασης στο Μαρούσι....στο Νάρκισσο

Το Καλοκαίρι στον ΝΑΡΚΙΣΣΟ συνεχίζεται με φανταστικές μουσικές βραδιές. Ο υπέροχος ”μυστικός” κήπος λίγα μόλις μέτρα από την λεωφόρο Κηφισίας,”πνιγμένος” στα δέντρα και στο πράσινο,με καταπληκτική μουσική και τραγούδια(…στην σωστή ένταση,επιτέλους!!!).

Ο Ιούλιος αρχίζει και ο Δάκης παραμένει κάθε Τετάρτη…Ο μοναδικός Δάκης,που φώτισε το μοντέρνο τραγούδι,με την υπέροχη φωνή του,την φινέτσα και τον ευρωπαϊκό του αέρα,κάθε Τετάρτη μ’ενα ρεπερτόριο παλιών και νέων τραγουδιών…όπως λέει ο ίδιος”…τραγούδια εφ όλης της ύλης”.Την Πέμπτη ο κομψός performer,Δημήτρης Παπάζογλου,με το ατελείωτο βιογραφικό,ο χορογράφος αλλά κ σκηνοθέτης των περισσοτέρων επιτυχημένων musical,σε μια βραδιά γεμάτη…θέατρο κ μουσική.

Τις Παρασκευές ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.Ο Κύπριος μουσικός κ ερμηνευτής,που έχει κάνει αίσθηση με την φωνή του,σε ένα πρόγραμμα που όπως λέει κ ο ίδιος”…θα ειναι ανατρεπτικό,με διαχρονικά τραγούδια,μέσα από τα οποία εκφράζω τα συναισθήματα μου κ καταθέτω την ψυχή μου”.

Το Σάββατο,ο κλασσικός Τέρη Ιερεμίας,μέλος του θρυλικού συγκροτήματος ”The Charms”,με μεγάλη καριέρα κ στο εξωτερικό,μας ταξιδεύει σε μουσικά μονοπάτια νοσταλγικά κ ρομαντικά….και τέλος την πρώτη Κυριακή 5 Ιουλίου,η Τερέζα! Η όμορφη τραγουδίστρια,που έχει συνδέσει το όνομα της με πολλές επιτυχίες,μεταξύ αυτών κ με την ερμηνεία της στην επανεκτέλεση του τραγουδιού ”Fly me to the moon” του Frank Sinatra,έρχεται στον ΝΑΡΚΙΣΣΟ για ένα Full Moon Party!

Όλοι υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πάνου Δέρβου! Resident…ντουέτο ο Πάνος Δέρβος(πιάνο)και η Έλενα(φωνή).
Το καλοκαίρι στον ΝΑΡΚΙΣΣΟ Piano-Resto Garden σημαίνει απόλαυση και ποιοτική διασκέδαση…όπως παλιά!!!
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ Piano-Restaurant Garden.

Αγίου Κωνσταντίνου 52 και Λεωφόρο Κηφισίας 115 Μαρούσι,
τηλ.2102138366 και 6932350770
(Εσωτερικό Parking από την Αγ.Κωνσταντίνου με ασανσέρ που βγαίνει κατευθείαν στην σάλα. Θα λειτουργεί και όλο το καλοκαίρι)

Υπαίθριο Parking αλλά και στα γύρω στενά.
Τετάρτη έως Κυριακή,Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 21.30 (Κουζίνα ανοιχτή από 21.00 έως 12.00)

Τιμή κατ άτομο 25ε(με κρασί)
Φιάλη απλό 80ε special 95ε
Κρασί από 18ε

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Πάνος Δερβος

Posted in