Μικαέλα Ιωνά: Τι κάνει σήμερα το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη;

Μικαέλα Ιωνά: Τι κάνει σήμερα το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη;

Την γνωρίσαμε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega, «Mega με μία» και στην συνέχεια την βλέπαμε στη εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, για δύο χρόνια.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη που μίλησε στην εφημερίδα espresso και μεταξύ άλλων μίλησε για την τωρινή σχέση που έχει με τον παρουσιαστή, αλλά και ότι φέτος εργάζεται στη Κύπρο.

«Έχουμε επικοινωνία στις γιορτές. Στενοχωρήθηκα όταν σταμάτησε η εκπομπή. Θεωρώ ότι ο Θέμος λείπει από την τηλεόραση, αλλά θα έχει τους λόγους του. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά μου και ενθουσιασμένη με την Κύπρο! Εδώ οι μισθοί είναι καλύτεροι από ό,τι στην Ελλάδα. Βέβαια δεν ήταν αυτός ο λόγος που πήγα… Αγαπάω την τηλεόραση πολύ!.»

Η ίδια εξέφρασε και το παράπονο της για τους άντρες: «Δεν είναι πια κυνηγοί όπως παλιά, αλλά δεν φταίνε! Υπάρχουν γυναίκες που είναι χύμα κι επιθετικές. Αυτό λογικό είναι να τους έχει δημιουργήσει φόβο! «Πιο πολύ μέσω internet μου την πέφτουν! Μάλιστα, έχω αντιμετωπίσει και στόκερ, κάποιον που με βομβάρδιζε διαρκώς με μηνύματα. Γενικά σε μηνύματα που είναι ευγενικά και κόσμια, απαντώ. Στα υπόλοιπα όχι! Στις ακραίες περιπτώσεις μπλοκάρω!» μας λέει και κατόπιν εξομολογείται πώς αντιμετώπισε το φλερτ από γυναίκα! «Μου έχει συμβεί να με προσεγγίσει γυναίκα ερωτικά. Της απάντησα ευγενικά ότι προτιμώ τους άντρες!».

Ακόμα αποκαλύπτει ότι δεν είναι μόνη της αλλά έχει μία σχέση για αρκετά χρόνια: «Είμαι σε σχέση αρκετά χρονάκια! Είναι από την περιοχή μου κι αυτός, από το Κερατσίνι, και δεν έχουμε διαφορά ηλικίας. Είμαι πολύ καλά γιατί μου προσφέρει ασφάλεια. Συναισθηματική ασφάλεια εννοώ, όχι οικονομική! Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η οικονομική άνεση δεν αποτελεί προϋπόθεση για μένα!»