Μην ψαρώνεις: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Μην ψαρώνεις: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ»
ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 05 – 06

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 05

Η Σάντυ ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Μανώλη στην εταιρεία και η Νενέλα αναλαμβάνει τα καινούργια της καθήκοντα στο γραφείο της στην Ψαραγορά! Ο Λεωνίδας και η Τάνια αρχίζουν να ψάχνουν διαμέρισμα για να συγκατοικήσουν , ενώ ο Μπίλυ με τη Ρόζα προσαρμόζονται στην καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα. Οι Αγραφιώτισσες μπαίνουν με εχθρικές διαθέσεις στην Αγορά, αλλά κι ο Μανώλης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Όμως η Σάντυ θα τον χτυπήσει στο αδύνατό του σημείο. Στην τσέπη! 

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 06

Ο Μανώλης με την Σάντυ «στα μαχαίρια» αφού μετά την απόφαση του Μανώλη να μπει συνέταιρος στην εταιρεία «τρώγονται» για το ποιος θα γίνει πρόεδρος. Η ψηφοφορία δεν λειτουργεί οπότε αποφασίζουν να θέσουν μεταξύ τους μια δοκιμασία. Αυτό θα τους βάλει σε νέες περιπέτειες και η Σάντυ θα κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί ως ιδιοκτήτρια της Αγοράς… Την ίδια στιγμή η Νενέλα προσπαθεί μανιωδώς να βρει υπαλλήλους για ν’ ανοίξει επιτέλους ο πάγκος τους στην Αγορά, αλλά οι προσδοκίες της είναι κάπως υψηλές. Δύο νέα κορίτσια, όμως, θα την εντυπωσιάσουν…  Ταυτόχρονα η μυστηριώδης εξαφάνιση του Μπίλυ θα φέρει νέα αναστάτωση στο σπίτι των Αραποστάθηδων…

Οι νέοι ρόλοι

Τίνα (Νίκη Λάμη)

Η Τίνα μετακόμισε πρόσφατα στο Κερατσίνι. Στα 35 της χρόνια, είναι χωρισμένη και χωρίς παιδιά. Θα ήθελε πολύ να γίνει μητέρα αλλά δεν το παραδέχεται σε κανέναν. Σε όλους λέει ότι ήταν επιλογή της να μην κάνει παιδιά. Μένει μόνη της και βλέπει ελληνικές ταινίες. Πριν δούλευε ως πωλήτρια ρούχων και πιο παλιά ως πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Δεν έχει δοκιμάσει να πουλήσει ψάρια αλλά με λίγη καλή θέληση και τη βοήθεια των αγοριών του απέναντι πάγκου, σίγουρα θα τα καταφέρει.

Ζωή (Ελευθερία Πάγκαλου)

Η Zωή είναι ένα κορίτσι 20 ετών από μία πολύ πλούσια οικογένεια. Θέλοντας να την «σπάσει» στους γονείς της αποφασίζει να πιάσει δουλειά στην Ψαραγορά χωρίς, όμως, να εγκαταλείψει τις σπουδές της στη Νομική. Λέει σε όλους ότι είναι ορφανή, φτωχή και ότι μεγάλωσε στην επαρχία. Είναι όμορφη και καπάτσα αλλά μυθομανής και θα καταφέρει να παραμυθιάσει τους πάντες με τα ψέματά της. Πολύ γρήγορα θα ερωτευτεί τον Κάρολο, ο οποίος μετά τον χωρισμό του με την Έρρικα αντιπαθεί τα πλούσια κορίτσια και η έτσι η Ζωή αναγκάζεται να συνεχίσει το μικρό της παραμύθι.