“Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη”

“Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη”

Η τραγουδίστρια Duffy έκανε μια αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά σόκαρε.

Η Duffy μέσα από την ανάρτησή της, αποκάλυψε ότι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ότι έπεσε θύμα βιασμού, την νάρκωσαν και ήταν αιχμάλωτη για μέρες.

“Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω αυτό το μήνυμα. Παρόλο που δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα, νιώθω μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη και γιατί εξαφανίστηκα. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το καλοκαίρι που πέρασε και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα να μιλήσω τελικά.

Η αλήθεια είναι πως είμαι καλά τώρα και ασφαλής. Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. Και με το χρόνο έγινα καλύτερα.

Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy”, ήταν όλα όσα θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της η Duffy.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.