Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζετε η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης Toc – Toc

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζετε η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης Toc – Toc

Η κωμωδία TocToc σε σκηνοθεσία του Κώστα Σπυρόπουλου, το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου βρέθηκε και στα Χανιά με το πλήθος να τους αποθεώνει και να τους χαρίζει μια ακόμα SOLD OUT παράσταση.

Στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας η παράστασης βρέθηκαν και στη Κρήτη στο ανοιχτό θέατρο Ανατολικής Τάφρου, χαρίζοντας πολύ γέλιο στο κοινό των Χανίων που μέσα από τις ξεκαρδιστηκές στιγμές και τις κορυφαίες ατάκες έξι ανθρώπων με ψυχαναγκαστικά σύνδρομα, πέρασε ταυτόχρονα μηνύματα όπως αυτό της αλληλοκατανόησης αλλά και πως το συλλογικό συμφέρον οφείλει να βρίσκετε πάνω από το ατομικό.

Πρόκειται για μια παράσταση με πολύ χιούμορ από την αρχή μέχρι το τέλος, που μιλάει για το πως η αναμονή στο σαλονάκι ενός γιατρού μπορεί να καταλήξει σε μια ομαδική ψυχοθεραπεία με πολλές ανατροπές.

Μάλιστα, για έξι ολόκληρα χρόνια η παράσταση TocToc συγκινεί, ψυχαγωγεί και χαρίζει άφθονο γέλιο στους θεατές υποδομώντας τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές και τις ιδεοληψίες μέσα από το μόνο δρόμο που μας έχει απομείνει… Το δρόμο της Αγάπης.

Είναι μια παράσταση που σίγουρα κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Σε όποια στάση τους, ανά την Ελλάδα τους πετύχετε πηγαίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη

Λίγα λόγια για το έργο

Καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα
TOC TOC του Laurent Baffie

#Αγάπη_ρε

Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

Η επιτυχημένη ψυχοθεραπευτική κωμωδία ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στο θέατρο Ήβη, όπου και παίζεται μέχρι σήμερα!!!

Αποδομώντας τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, τα λεγόμενα «τικ», η παράσταση …ψυχαγωγεί…συγκινεί και χαρίζει άφθονο γέλιο…σε ψυχοθεραπευόμενους και ψυχοθεραπευτές…μέσα από τον μόνο δρόμο που μας «έμεινε» τον δρόμο της αγάπης!!!

Αγάπη ρεεεεεεεε…θα φωνάζουν το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης!!! Μόνο αγάπη ρεεεεεεεε!!!!

Μετά την θριαμβευτική πορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η θρυλική…ψυχοθεραπευτική κωμωδία Toc Toc του Laurent Baffie σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, ξεκινάει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!!!

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχονται στο θίασο τρείς «καινούριες» γυναίκες: την Ναταλία Δραγούμη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Αποστολία Ζώη!!!

Ανανεωμένος και πανέτοιμος ο νέος θίασος του Toc Toc υπόσχεται περισσότερο γέλιο και μεγαλύτερες συγκινήσεις για να πάρει την «ψήφο εμπιστοσύνης» απ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδας!!!