Με επαναλήψεις η τηλεόραση-Γιατί δεν μεταδίδονται εκπομπές

Με επαναλήψεις η τηλεόραση-Γιατί δεν μεταδίδονται εκπομπές

Με επαναλήψεις ξεκίνησε την Τρίτη, η τηλεοπτική ημέρα καθώς οι δημοσιογράφοι κήρυξαν 24ωρη απεργία.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ εξηγεί πως προχωρά σε κινητοποιήσεις για τη σωτηρία του ταμείου των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ), τις συλλογικές συμβάσεις και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και καλεί, τόσο τα μέλη της, όσο και τα μη μέλη της, να συμμετάσχουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, για Συλλογικές Συμβάσεις και διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ.

Η απεργιακή μας κινητοποίηση αφορά όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ. Ζητούμε από την κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν μία βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Επιδιώκουμε ο Οργανισμός να μπορεί να περιλάβει στους κόλπους του όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και εκείνους που εργάζονται στο διαδίκτυο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε την μαύρη και υποαμειβόμενη εργασία και τη μονοπώληση της Ενημέρωσης.

Καλούμε, συνεπώς, κάθε συνάδελφο να στηρίξει την κινητοποίηση, δίνοντας μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας».