Μεταφέρθηκε με αιμορραγικό επεισόδιο στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μπάρκουλης

Μεταφέρθηκε με αιμορραγικό επεισόδιο στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μπάρκουλης

Ο Αντρέας Μπάρκουλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σήμερα έκανε εισαγωγή στο «Αγία Όλγα». Η σύζυγός του, Μαίρη μέσω του λογαριασμού της στα social media μεταφέρει πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού…

Συγκεκριμένα χτες έκανε ένα ιδιαίτερα δηκτικό σχόλιο για το πολιτικό γίγνεσθαι με αφορμή το πρόβλημα υγείας του συζύγου της. «Ο Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστροραγιας…όπως ήταν φυσικό πήρα το 166…δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών…η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στου Γεννηματά…μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό…ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος…το όνομα αυτού Αρμένης…πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι…ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια….είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έκανε κοινοποίηση την παρουσία της στο νοσοκομείο, όπου περίμενε τις εξετάσεις αίματος. «Κάναμε εισαγωγή…δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει…έκανε αιμορραγικό επεισόδιο αλλά όχι από το στομάχι….Καλημέρα σας», έγραψε λιτά σήμερα το πρωί.