“Μετά το τέλος του Masterchef θα κάνω εκπομπή με τον Τζον”

"Μετά το τέλος του Masterchef θα κάνω εκπομπή με τον Τζον"

Ο Σταμάτης Κωβαίος που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα συμβαίνουν φέτος στο reality μαγειρικής.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε παράλληλα πως είναι φίλος με τον Τζον και όταν τελειώσει το MasterChef οι δυο τους θα κάνουν μαζί εκπομπή.

«Το φετινό MasterChef έχει καλούς μάγειρες, αλλά έχει και παιδιά τα οποία μπήκαν μέσα μόνο για ίντριγκα. Εγώ πιστεύω πολύ στον Σταύρο, στον Σταυρή και τον Τζον, που τον ξέρω και είναι φίλος.

Έχουμε συζητήσει και μετά το τέλος του MasterChef θα κάνουμε εκπομπή στο σπίτι. Θα κάνουμε συνταγές για την οικογένεια, εύκολες, χαμηλές σε κόστος. Και θα έχει και καλεσμένους. Θα μας ενδιέφερε μια εκπομπή στην τηλεόραση. Μας έχει γίνει μια πρόταση και τη σκεφτόμαστε.

Ο Τζον αγαπάει πάρα πολύ τη Ελλάδα. Ξεκίνησε από το μηδέν, έμαθε τη μαγειρική τέχνη και ξεκίνησε να δουλεύει εδώ, να βγάζει τα έξοδά του, να βρει ένα σπίτι. Είχε κάποιους ανθρώπους στην Ελλάδα που του συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ» τόνισε ο Σταμάτης.