Μετά το πρωινό του ξέσπασμα, ο Δημος Βερυκιος θέλησε να δώσει ένα μάθημα στην παρουσιάστρια

Μετά το πρωινό του ξέσπασμα, ο Δημος Βερυκιος θέλησε να δώσει ένα μάθημα στην παρουσιάστρια

Τα περιοδικά που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα φιλοξένησαν τον οριστικό χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν. Είμαι από τους ανθρώπους εδώ στον Alpha, που έχω δώσει τον καλύτερο εαυτό μου για την επιτυχία της απογευματινής ζώνης, δεν τα έχω καταφέρει στο βαθμό που έπρεπε, αλλά δεν αφορά και δεν είμαι μόνο εγώ, αυτός ο οποίος μπορεί να το πετύχει… Ειλικρινά σας λέω επειδή εγώ προσωπικά την Κατερίνα την αγαπάω, θα ήθελα την ίδια αποδοχή και επιτυχία που έχει στα illustration περιοδικά για τις προσωπικές της σχέσεις, πότε έτσι πότε αλλιώς και την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαράς της να την είχε την επιτυχία αυτή και στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Ένας επαγγελματίας κρίνεται στο σανίδι καθημερινά και όχι μέσα από το μεγεθυντικό φακό της κλειδαρότρυπας της κρεβατοκάμαράς του» είπε χαρακτηριστικά το πρωί.

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, κι αφού η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει δημόσια τη στενοχώρια της για τα λεγόμενα του Δήμου Βερύκιου, ο ίδιος έκανε «έφοδο» στο πλατό της εκπομπής.

«Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Κι εγώ είμαι στρατιώτης του σταθμού και δεν θέλω να κάνω κάτι που να δείχνει ότι κάνω κακό στη δουλειά μου. Κάποιες φορές δεν επιδιώκεις κάποια πράγματα» ανέφερε η παρουσιάστρια με τον Δήμο Βερύκιο να απαντά: «Είσαι ένα καλό και μορφωμένο κορίτσι… Γιατί εσύ και όλοι μας δεν περιφρουρούμε την προσωπική μας ζωή και δεν την προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού;».