“Μετά το Παρά Πέντε δεν δούλεψα γιατί έκανα επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Έχασα τρία χρόνια…”

“Μετά το Παρά Πέντε δεν δούλεψα γιατί έκανα επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Έχασα τρία χρόνια...”

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Θεοχάρη την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της «κοντής» στο «Παρά πέντε».

«Δεν μου έκανε κακό το γεγονός ότι ταυτίστηκα με το ρόλο της “κοντής”. Το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Μερικοί ντρέπονται να πουν τη λέξη “κοντή”, μου λένε “εσύ δεν έκανες την…” και λέω ναι, την κοντή στο Παρά Πέντε.

Έβλεπα τη σειρά και περίμενα κι εγώ να δω ποια είναι η κοντή, μαζευόμασταν στο σπίτι και το βλέπαμε και αναρωτιόμασταν ποια θα είναι η κοντή. Και όταν με πήραν από το Mega τρελάθηκα, άρχισα να φωνάζω “όχι, δεν το πιστεύω”. Με έχει πιάσει μια γυναίκα στο δρόμο και μου είπε ότι έχει περάσει τα ίδια που μου έκανε η “Θεοπούλα” στη σειρά» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον λόγο που την έκανε να απέχει από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις λέγοντας: «Μετά το Παρά Πέντε δεν δούλεψα γιατί έκανα επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Έχασα τρία χρόνια κι έπειτα ήρθε η κρίση. Άρχισα ψυχανάλυση γιατί δεν μπόρεσα να διαχειριστώ το ότι έμεινα εκτός», είπε η Κατερίνα Θεοχάρη.