ΜΕΛΙSSES – Summer Nostos Festival RetroFuture: Ένα εντυπωσιακό digital show

ΜΕΛΙSSES - Summer Nostos Festival RetroFuture: Ένα εντυπωσιακό digital show

ΜΕΛΙSSES – Summer Nostos Festival RetroFuture:
Ένα εντυπωσιακό digital show

Tο αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES συμμετέχει στο Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και ανεβαίνει στην κορυφή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) -στο Ενεργειακό Στέγαστρο- προσκαλώντας μας σε ένα μοναδικό διαδικτυακό show που υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη!

Οι ΜΕΛΙSSES ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο. Ύστερα από την πρώτη τους εμφάνιση στο Summer Nostos Festival το 2017, όπου κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τα πλήθη, επιστρέφουν για να κλείσουν το SNFestival RetroFuture με ένα διαφορετικό show που θα παρουσιάσουν οι ίδιοι. Μουσικήσυζητήσειςαναμνήσεις και μια guest εμφάνιση θα γεμίσουν την τελευταία ημέρα του φετινού SNFestival. Σε αυτό το μοναδικό online show τo συγκρότημα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Πού ‘Ναι Η Αγάπη».

Στα 11 χρόνια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας, οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, από όλα τα είδη μουσικής. Με 10 τραγούδια στο ΤΟP10 του Airplay Chart5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 55 εβδομάδες και πάνω από 280.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει, τόσο τη δυναμική του, όσο και την αγάπη του κόσμου. Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.000 live, οι ΜΕΛΙSSES αποδεικνύουν συνεχώς ότι δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με το κοινό – ακόμα κι αν αυτή τη φορά θα είναι μέσα από τις οθόνες μας.

Συντονιστείτε την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 21:00, στο SNFestival.org/live
για ένα αξέχαστο μουσικό show!